Slide background
Slide background
Slide background

Leden

Werken met Titaanzink en koper vereist “vakmanschap”. Om dit “vakmanschap” te waarborgen is in 1993 de Vereniging “De Zinkmeesters” in het leven geroepen.

Gilde

De Vereniging “De Zinkmeesters” is een vereniging waarbij een 25-tal bedrijven zijn aangesloten welke gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van zowel zinken…

Keurmerk

De Zinkmeesters” herkent u niet alleen aan hun signatuur, maar ook aan de waterdichte, verzekerde garantie van 10 jaar op alle dak-, gevel- en…

MILIEU

Zink en koper worden al eeuwen veelvuldig toegepast in bouwprojecten. De non-ferro metalen zijn mooi, betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam.
foto-02-klein

DE ZINKMEESTERS

Zink en koper worden al eeuwen veelvuldig toegepast in bouwprojecten. De non-ferro metalen zijn mooi, betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Ook in milieuopzicht: 100% recyclebaar en een lage CO2 footprint. De eindeloze toepassingsmogelijkheden maken zink en koper daarmee tot uitstekende bouwmetalen voor innovatieve en architectonische ontwerpen. Alsmede voor renovatie en monumentenzorg.

NIEUWS

 • Hendri Otte nieuwe voorzitter van de Vereniging De Zinkmeesters
  Hendri Otte nieuwe voorzitter van de Vereniging De Zinkmeesters
  Na acht jaar als voorzitter te hebben gefungeerd, binnen het bestuur van Vereniging De Zinkmeesters, heeft Dhr. Henk Ruitenberg van Loodgieters- en Installatiebedrijf Ruitenberg BV te Zwolle zijn voorzittershamer overgedragen aan Dhr. Hendri Otte van J.N. Jonker BV loodgieters en installateurs te Zaandam. Hendri Otte is reeds 10 jaar lid van de Vereniging en al […]
  Read more
 • Restauratiebeurs 2015 in Den Bosch
  Restauratiebeurs 2015 in Den Bosch
  Op 16, 17 en 18 april werd in de Brabanthallen in Den Bosch wederom De Nederlandse Restauratiebeurs gehouden. Vereniging De Zinkmeesters hadden net als 2 jaar geleden een mooie stand alwaar bezoekers geïnformeerd werden over o.a. de meerwaarde van de Zinkmeesters. Architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overige specialisten kregen vakkundig tekst en uitleg van een aantal leden van de Vereniging. Terugkijkend op de 3 dagen durende beurs was deze voor de vereniging zeer geslaagd. Tot over 2 jaar, wederom in Den Bosch!
  Read more
 • ARCHITECT@WORK 2014
  ARCHITECT@WORK 2014
  Op 17 en 18 september 2014 is in de Rotterdamse Ahoy Wederom de ARCHITECT @ WORK Beurs gehouden. Ook Vereniging De Zinkmeesters waren hier wederom vertegenwoordigd.
  Read more

MONTAGE

Under construction!!!
Lees meer

GARANTIE

“De Zinkmeesters” vormen een modern gilde waarbij de beste zink- en koperverwerkers van Nederland zijn aangesloten.
Lees meer

DOCUMENTEN

Voor meer informatie of documentatie over Vereniging De Zinkmeesters kunt u hier meer lezen.
Lees meer

GALERIE

Contact opnemen

Vragen kunt u via onderstaand formulier stellen.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

Neem contact op

Wij zijn op dit moment niet aanwezig. Stuur ons een email dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.