Selecteer een pagina

INFORMATIE

Zinkmeester brochure

Zink en koper worden al eeuwen veelvuldig toegepast in bouwprojecten. De non-ferro metalen zijn mooi, betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Ook in milieuopzicht: 100% recyclebaar en een lage CO2 footprint. De eindeloze toepassingsmogelijkheden maken zink en koper daarmee tot uitstekende bouwmetalen voor innovatieve en architectonische ontwerpen. Alsmede voor renovatie en monumentenzorg.

Kennis

Kunde

Kwaliteit

KOMO-certificering

Alle aangesloten leden van “De Zinkmeesters” zijn in het bezit van het “KOMO-procescertificaat” en werken conform de beoordelingsrichtlijnen (BRL-5212) en uitvoeringsrichtlijnen (URL-0299/09).

Bovendien worden projecten, welke door de leden worden gerealiseerd, getoetst en beoordeeld door de onafhankelijke keuringsinstantie “IKOB-BKB”. Zo is kwaliteit altijd gewaarborgd. Het KOMO-certificaat laat dus zien dat de leden volgens de richtlijnen en uitvoeringsrichtlijnen werken. <LINK NAAR CERTIFICAAT>

Stichting Duurzaam Bouwmetaal

Zink, koper en lood zijn duurzamer dan alternatieve materialen. De Stichting Duurzaam Bouwmetaal biedt u alle informatie over duurzame bouwmetalen.

Voor meer informatie over de bouwmetalen en over de stichting verwijzen wij graag naar de website van de Stichting Duurzaam Bouwmetaal: www.duurzaambouwmetaal.nl

Vragen?

Voor vragen, advies of aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen.

Neem contact op

info@zinkmeesters.nl

Interesse om toe te treden aan de gilde?

Indien een bedrijf zich wil aansluiten bij de Vereniging De Zinkmeesters dan kunt u het Informatieblad-verkrijging lidmaatschap ophalen via de volgende knop.

De Zinkmeesters

Postbus 2135, 6020 AC Budel

UITVOERINGSRICHTLIJN NON-FERRO DAKEN EN GEVELS VOLOP IN BEWEGING

Eind 2017 werd het 25-jarig jubileum bereikt van...